Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Πάμε Για Κέρδη ! !





  Τραγική η χθεσινή μέρα καθώς πολλά από τα φαβορί σπάσανε. Στο 89΄μας ισοφάρισε η Άουγκσμπουργκ,η Ίπσουιτς καθάρισε 3-0 και το βράδυ η Εβιάν μας φιλοδώρησε με 2 μπαλάκια και πλεόν στην Σεντ Ετιεν η λέξη Τσάμπιονς Λιγκ φαντάζει όνειρο.


  Κυριακή σήμερα και θα προσπαθήσουμε να ρεφάρουμε την χθεσινή μας ήττα. Ξεκινάμε με τον αγώνα Κλαμπ Μπριζ - Σταντάρ Λιέγης.Ντέρμπι μίσους.  Η Κλαμπ Μπριζ απογοητευμένη από τον αποκλεισμό της από το Γιουρόπα Λιγκ ηττήθηκε με κατεβασμένα χέρια από την Γκενκ.Από την άλλη η Σταντάρ απογοητεύει κάθε βδομάδα με αποκορύφωμα το 0 - 0 μετην Σιντ Τρουίτεν. Άποψή μου πως η Κλαμπ Μπριζ θα το καθαρίσει το ματσάκι καθώς η Σταντάρ εκτός των άλλων θα έχει στο μυαλό της και τον αγώνα με το Αννόβερο μεσοβδόμαδα.


  Δεύτερος και τελευταίος αγώνας για σήμερα η  αναμέτρηση της Ίντερ με την Κατάνια. Ναι η Ίντερ είναι εκτός κλίματος,  ναι η Ίντερ δεν εχει ουσιαστικό κίνητρο, ναι η Ίντερ έχει 4 σερί ήττες  ,αλλά, ακόμα και αυτή η Ίντερ πρέπει κάπου να ξεσπάσει.Ίντερ και στο 1,60 με αντίπαλο την Κατάνια δεν νομίζω να ξαναβρούμε ποτέ.



Συνοπτικά:


293 : Κλαμπ Μπριζ - Σταντάρ Λιέγης = 1 (1,80)

329 : Ίντερ - Κατάνια = 1 (1,60)



                                                                                                                              PayMaster

1 σχόλιο: