Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Πλήρες Πρόγραμμα Με Πιθανά Κέρδη

   Την πατήσαμε εχθές με το over της Γκρόιτερ Φιρτ αφού το πρώτο γκολ μπήκε στο 78΄ και το τελικό 0-2 σημειώθηκε στο 90΄. Από την άλλη η Χαλ μας έκανε το χατίρι και ισοφάρισε στό 89΄ και τουλάχιστον σώσαμε τα προσχήματα.


   Για να δούμε τι θα γίνει σήμερα. Πάμε στο Αννόβερο εκει όπου η ομόνιμη ομάδα αντιμετωπίζει την Άουγκσμπουργκ. Δύσκολο παιχνίδι για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δεν μπορούν να ελπίζουν σε πολλα στην σημερινή αναμέτρηση. Ο 1 φαντάζει λογικός και ο ΟΠΑΠ μας τον δίνει στο 1,55.

  Συνέχεια με Τσάμπιονσιπ Αγγλίας και τον αγώνα Ίπσουιτς-Μπρίστολ Σ. Προσγειώθηκε απότομα η Ίπσουιτς μετά το 0-3 στην έδρα της Μπράιτον. Από την άλλη η Μπρίστολ πήρε το προβάδισμα απέναντι στην Μπλάκπουλ αλλα δεν κατάφερε στο 2ο ημίχρονο να το διατηρήσει και έχασε με 3-1.   Πιστεύουμε οτι η Ίπσουιτς θα επιστρέψει στις νίκες και ο 1 μας πληρώνει 1,70. 

  Τέλος, πάμε προς Γαλλία μεριά. Εκεί όπου η Σεντ Ετιέν υποδέχεται την Εβιαν.  Παλεύει να μπει στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ η Σεντ Ετιέν αλλα με την ισοπαλία με την Οσερ την προηγούμενη αγωνιστική απέτυχε να πλησιάσει στον 1 βαθμό. Η Εβιάν πανυγήρησε τη νίκη επί της Νανσί μετά απο 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη.  Άποψή μας , πως αν η Σεντ Ετιέν δεν μπορεί να καθαρίσει τέτοια παιχνίδια στην έδρα της,τότε το Τσάμπιονς Λιγκ θα παραμείνει όνειρο. Ο 1 στο 1,60.


Συνοπτικά:

151:  Αννόβερο-Άουγκσμπουργκ  = 1 (1, 55)

163:  Ίπσουιτς-Μπρίστολ Σίτι  = 1 (1,70)

254:  Σεντ Ετιέν-Εβιάν  = 1 (1, 60)                              Συντελεστής 3αδας   =   4, 21




                                                                                                                              PayMaster

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου